Luxe en betaalbare keukens naar eigen ontwerp


Een keuken is een centrale plek in uw huis waar vaak veel tijd van de dag zal worden doorgebracht en waar alles samen komt.
Een culinaire uitspatting, een familiair samenzijn, gezellige feestjes of een memorabele gebeurtenis; de keuken is een van de meest belangrijke plekken in uw woning.
Iets om dan ook serieus te nemen en af te stemmen op uw wensen en behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een warme landelijke keuken of naar een strakke designkeuken; wij bedenken en ontwerpen, naar gelang uw wensen, wat het beste in uw ruimte past en waar u zich het prettigst bij voelt.
Ook een eigentijdse kunststof keuken of een hoogglans- of mat gelakte keuken behoort tot de mogelijkheden. Wat dacht u van een van de laatste keukentrends; een keuken in mat zwart? U bepaalt exact wat de stijl is waar in wij ontwerpen en bouwen.
Joep! is uw keuken designer bij uitstek.

Wij bieden geen standaard of voorgefabriceerd modellen.
Joep! levert enkel maatwerk keukens die exact in uw woning passen en tot in elke detail worden afgewerkt. Afwerkingen in een strakke, greeploze uitvoeringen, of liever subtiele of stoere grepen en knoppen; uw smaak verwerken wij in alle persoonlijke ontwerpen.

Heeft u specifieke gedachten over het blad? Niets is te gek voor ons.
We leveren o.a. graniet, composiet of keramiek werkbladen in alle mogelijke kleuren en afmetingen.

U wilt natuurlijk ook uw keuken van alle gemakken voorzien door moderne, praktische en betaalbare keukeninbouwapparatuur.
Wij overleggen vooraf met u over alle mogelijkheden en opties passend bij uw budget.
Hoogwaardige keukeninbouwapparatuur van o.a. Siemens, Bosch, NEFF, Miele, De Dietrich, Gaggenau en Bora behoren tot onze mogelijkheden, maar ook de kokendwaterkranen van Quooker, AEG, Franke of Grohe kunnen wij u aanbieden en plaatsen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat uw keuken nog prima in orde is, maar gedateerd of onderhevig aan slijtage.
Keukenvernieuwing is dan de ideale methode om weer jaren optimaal te kunnen genieten van uw keuken. Denk hierbij aan het vervangen van deurtjes, het opnieuw voorzien van een laklaag van uw keukenkastjes, het stellen van alle onderdelen of simpelweg oude keukenapparatuur vervangen door nieuwe, zuinigere apparaten.

Benieuwd naar wat Joep! voor u kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.